Pinterest marketeer

Hi!

Mijn naam is Laura van Besouw, Pinterest specialist, voormalig eigenaresse van Besouw the Label, mode-liefhebber, reis enthousiast & familiemens.

In 2019 startte ik mijn eigen webshop, Besouw the Label, in tweedehands designer handtassen. Besouw the Label was geboren uit mijn passie voor tassen en mode. Een eigen webshop runnen wordt deze dagen op social media nog wel eens verheerlijkt en geromantiseerd, maar het is hard werken. Het kost enorm veel tijd en moeite om bezoekers naar je website te krijgen. Er is zeker geen sprake van overnight succes! Dus ging ik aan de slag met SEO, Instagram en Pinterest. Al snel merkte ik dat Pinterest mij persoonlijk beter lag doordat het een compleet ander uitgangspunt heeft dan de bekende social media platformen.

Nadat mijn verkeer op Pinterest toenam en Instagram stagneerde ging ik mij meer verdiepen in Pinterest. Naarmate de tassen verkochten was ik niet meer bezig met het aanvullen van de webshop. Met mijn achtergrond in marketing (studie Marketing- Communicatie adviseur) ging ik mij steeds meer en meer verdiepen in Pinterest en de ontelbare mogelijkheden die het ondernemers biedt. Ik heb dus aan de andere kant gezeten als webshop eigenaar en kan daarom bedrijven goed helpen met de juiste strategie.

Een van de dingen die ik zo leuk vind als Pinterest specialist is het persoonlijk contact met de klant! Ik wil jou enthousiasmeren en leren over de mogelijkheden die Pinterest te bieden heeft. En samen die resultaten boeken die het bedrijf naar de volgende stap kan tillen.